Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att andas

jag vill andas
fångar in syre i små doser
järnet i hemoglobinet rusar ut i mina kranskärl

träden vill andas
de fångar in koldioxid från vår andning
regnskogen är jordens lungor

elden vill andas
flammor dansar
kolet blir till diamanter att bevara i en annan tid

ögonen vill andas
få nya insikter
se kärleksfulla blickar

jag vill andas
bevara naturens kretslopp
som flammande dans
vara en diamant
och blinka kärlek som en flirtkula




Fri vers av GaiaKaja
Läst 498 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-29 15:44



Bookmark and Share


    crapcat
vackert & livsbejakande! jag tycker mycket om dina texter.
2008-03-30

  Carl Prag
Snyggt slut, jag gillar det: \"vara en diamant och blinka kärlek som en flirtkula\"
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja