Ibland när jag skriver om något
helt konkret och verklighetstroget så märker
jag inte mina egna dolda budskap förrän i efterhand

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland när jag skriver om något
helt konkret och verklighetstroget så märker
jag inte mina egna dolda budskap förrän i efterhand




Jag märkte det inte

 

jag skrev om havet
.
.
.

och
det var
mitt eget
tårflodshav

jag skrev om solnedgången
~
~
~

och
det var
om döden

jag skrev om döden
"
"
"

och
det var
om livet

utan min älskade

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-29 17:03



Bookmark and Share


    Melona
applåderar,
sanna ord!
2008-03-30

  Nasrin
floden stilla
luften varm
musiken tonades långsamt

hennes längtans eld
efter svalare vindar
flyr hennes dagar utan dig.

Du skriver mycket vackert om sorgen!
2008-03-29

    tungspets
Jättebra formulerat. Kan inte bli bättre.
2008-03-29

  Ola Rydberg
Förstår precis vad du menar

bra
2008-03-29

  © anakreon VIP
Hur beskriver vi våra smärtsamma tomrum? I verkligheten är det nog så, att de beskriver sig själva - vi bara upptäcker att vi tolkar dem när vi egentligen tror att vi beskriver något helt annat.
Carl-Erik
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP