Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDEN...

Tiden som försvann

lämnade metervis av krossad sammet

och saknaden av gyllene tråd bakom sig...




Fri vers av Spir@
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-29 17:20



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
En väldigt fin text =)
2008-05-03

  Viktoria Olausson
Ja håller me dig ruggigt mycket igen...
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@