Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här dikten skrev min älskade pappa till mig... det va när jag var mindre och trodde att dom skulle skilja sig, (mamma & pappa alltså)


AV: pappa

Högt älskade dotter min

Jag är för evigt din

far

som har kärleken kvar

till din mor

som i mitt hjärta bor...




Fri vers av Ellin
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-29 18:55



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Målande kärleksförklaring till dotter och mor.....
2008-10-16

  Bibbi VIP
Så underbart!
Applåd!
2008-06-13

  Maria T
Jag tycker mycket om dikten.
2008-03-31

  Larz Gustafsson VIP
Värmande.
2008-03-29

    eva m h
Så vacker!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ellin