Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


MEN DU KNULLAR NOG NÅGON ANNAN IKVÄLL.

och sen är allt bara svart
  som en tunnel utan ljuset i slutet
  eller hårt som bergskedjor eller tomt
  som ett hål i hjärtat ingen kan fylla ut
och man står där
  och förbannar sig själv
  och svär åt sig själv
  och slår sig själv
för att man någon gång
  känt så här för någon som
  aldrig känt så här för mig
och man bara gråter
  tills alla tårar har samlat sig i mina nyckelbenshålor
  tills de har svämmats över och runnit ner över min kropp
  tills man har drunknat i sina egna sorger
och det är då allt kraschar
  det är lite som foundation mot torr hy
  man liksom ser sprickorna i den perfekta ytan
då är allt bara svart
  som en tunnel utan ljuset i slutet
  eller som snö på midsommarafton
och man står där
  och försöker förtränga allt
  och försöker starta om allt
men sånt där går ju aldrig
det vet både han och jag
  och jag bara gråter
  och han bara skrattar
  och jag bara faller
  men han bara går




Fri vers av SiLENTSHOUT
Läst 404 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-29 22:48



Bookmark and Share


    Ivy-Jean
Känns igen, bra skrivet!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

SiLENTSHOUT
SiLENTSHOUT