Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting blir aldrig som igår



känslan smakar som du

honungssöt med en doft av

kärlek


vi leker stilla

i nattens mörker

och inandas varandras

själar.


imorgon gick vi förlorade

och himlen dog i

dina ögon.


Förlåt mig.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 391 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-30 01:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Oslagbar titel.

\"...himlen dog i dina ögon\" glömmer jag inte i första taget.
2008-03-30

  blåbärsdrömmar
har du inte publicerat den här tidigare? Det känns som att jag har läst den innan. Men jag gillar den i alla fall, skarpt.
2008-03-30

    Sundance Kid
\'och himlen dog i
dina ögon.\' är väldigt vackert skrivet på ett lite vemodigt sätt.
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin