Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstag

 

misstag kan begås

även utan ond avsikt

kan någon såras




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-30 13:49



Bookmark and Share


    Scribble
så sant, man vill ju inte såra men
ett litet fel ord på fel plats, så är det gjort.
utan ond avsikt.
Kram,/ S
2008-03-30

  * Ammi *
ja visst är det så, kanske därför läge att tala om att man blivit sårad, stora misstag kan göras ..
tack för klokord!
2008-03-30

  Maria Zena Viklund
oftast är det så, bra skildrat!
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP