Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningens minut närmar sig och är rentav här ibland. Ingen idé att lägga på locket, då jäser det bara.....


Se dig för

 

och jag

undrar varför allting bara gjorde
ont
ständigt gjorde det ont någonstans

hela barndomen

gjorde ont
överallt
som ett ständigt skrubbknä

och moderns ord

du kan väl
se
dig för




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-30 15:20



Bookmark and Share


  * Ammi *
\"Det gör ont\" ...
så väl man behöver den där kramen, och blåsa lite ..
Ulla, låt det jäsa!
2008-03-30

    eva m h
Jag tror de hårda orden gjorde ondast!
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP