Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrland efterlyses och en rallyförare

det är busstider
ni vet som när rumpan sväller upp likt ett färdinand
och man vill flyga ur sätet
ur ventilationssystemet: y-buss
det luktar fis och bättre blir det inte med åren

jag har passerat alla de fyra årstiderna
och även hudiksvall
vägen hem är en lång slingrig tunga
och chaffören kommer aldrig ner i sveriges mage
bussen liksom hänger och gasar i halspiggen
men när vi tar oss ner i magen är det bara tarmbiten kvar och sedan skits man förhoppningsvis ut till en lång snygg korv i tv-soffan på brommavägen 40




Övriga genrer av Zara VIP
Läst 987 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-03-30 20:43



Bookmark and Share


  Lars P K
"jag har passerat alla de fyra årstiderna
och även hudiksvall
vägen hem är en lång slingrig tunga
och chaffören kommer aldrig ner i sveriges mage"

lite Tranströmer-vibbar över denna strof, det är en dikt i dikten

mycket bra!
2009-06-26

  blaite
Haha..ser bilden av en j-t tråkig resa egentligen..men hyper rolig i text..
2009-06-25

  aol
haha så ruggigt bra gillas
2008-12-11

  Dan Linder
Haha!
2008-09-14

  Larz Gustafsson VIP
De fyra årstiderna OCH Hudiksvall...Då har man sett allt!
2008-09-13

  andreawolf
heja. jag saknar dina texter, zara. åh.
puss
2008-04-03

  osynlig
du är så skön Zara!
2008-04-02

  K*
\'jag har passerat alla de fyra årstiderna
och även hudiksvall\'

cool rad!!
2008-04-02

  Freya
äh du är så mycket bättre på att skriva så jag skriver inget nu.
fast jag tyckte mycket om det här
väldigt mycket
2008-04-01

  Per Teofilusson
vilken vass text! Om att inte slukas av \"likadana träningsoveraller\"-döden. Stå för helvete på dig!
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Zara
Zara VIP