Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag samlar...

Förr om åren samlade jag


tunga säckar med
sårade känslor
salt att strö i såren
sentimentalitet


Nu är min handväska
smäcker, fylld med pärlor
smaragder, andra ädelstenar och
sinnrika, spännande utflykter




Fri vers av Nic
Läst 224 gånger
Publicerad 2005-06-13 13:18



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Mina tankar går till slavarbetarna i de Afrikanska diamantgruvorna, gillar din ironi.
2005-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic