Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halalslakt

Oskars version:

vi möttes
och du halalslaktade
mig
du döpte min
digerdöd
klädde den
i inte så söta
kläder

vi möttes
och du halalslaktade
mig
som ung var jag
rik

vi möttes och
du
halalslaktade
mig
med din inte alls så
likgiltiga likgiltighet


Hildas version :

Säg mig
Har du kännt den där sången?
Hör du också behovet
av något
stort och rent

De ropar ut det till varandra
i ett försök att överrösta
sitt eget tvivel

Säg mig
minns du när vi möttes
och du halalslaktade mig?




Fri vers av fröken
Läst 427 gånger
Publicerad 2008-04-24 16:54



Bookmark and Share


  Amina
ni är helan och halvan, jonas gardell och mark levengood, ni är hilda och oskar. ni är bra. puss
2008-04-27

  Paraply
oskar? hilda? haha. jag tyckte jättemycket om detta. oavsätt ni var seriösa eller icke. synd att du inte är hemma när jag är i göteborg.
2008-04-27

  verkligen
jag gillar första delen SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

fröken
fröken