Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förödmjukad...


Igår skrek jag kom tillbaks...
stanna hos mig..
jag älskar dig.
Ingen älskar dig som jag gör...

Igår blottade jag min själ för dig...
gav dig allt av mig,
allt vad jag kunde ge.
Igår blev jag en grönsak
utan egna tankar och känslor
allt du ville det skulle du få.

Igår grät jag och skrek
för att du skulle stanna kvar.
Igår dog jag. Jag levde för en sekund
och plötsligt dog jag bara.
Du ville inte längre du ville ifrån...

Du orkade inte med mig..
du ville inte vara med mig
men du älskar mig.
Skulle alltid älska mig.

Igår kröp jag på alla fyra
och lovade dig allt bara du stannade.
Stanna här hos mig för jag klarar mig inte utan dig...
Igår kunde spotta på mig allt du ville.
Du fräste och lät allt komma ut...
ditt spott fastnade på mitt ansikte
och jag skämdes,

Allt jag gjorde var fel
ingenting kunde bli rätt.

Imorse när jag vaknade
var jag mer död än levande.
Imorse blev jag din slav..
Allt du ville det skulle ordnas...

Och inatt när jag lägger mig
kommer jag att bli förödmjukad....




Fri vers av Lene
Läst 524 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-30 21:38



Bookmark and Share


  aol
så ledsamt tröstkram från mej
2008-05-10

  Peter Stjerngrim VIP
Applåden avser hur du förmedlar känslan rakt igenom hela detta sorgliga flöde ... Är det den verklighet du lever i kan jag inte annat än innerligt hoppas på att du en dag blir stark nog för att bryta dig ur denna smärtsamt väl beskrivna destruktiva relation ...
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet