En tröst
att se vilka eländen 
man har sluppit att vara med om

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tröst
att se vilka eländen 
man har sluppit att vara med om




Har inte


har sluppit vara med om



krig

tortyr

våldtäkt

fängelse

vandalism

tågolyckor

misshandel

flygkrascher

skidliftshaverier

missbrukarföräldrar

tvångsomhändertagande

isbergspåkörningskatastrofer


där ser man
.-.-.-.

det
blev
ju
en
hel
del















Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-30 23:23



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Håll ditt ansikte i solen....mycket vist
2008-04-01

  korpfjäder
Ja, det gäller väl att hålla fast vid det positiva i livet! Själv har jag aldrig fått en meteorit i huvudet och det lever jag gott på!
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP