Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens villkor III

 

 

Vredens livskraft

samlar styrka i kärleken

 men

rinner död som ilska

nöjd att få rätt

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av korpfjäder
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-30 23:10



Bookmark and Share


    Glittra G
Den var klurigare än de andra två, men jag tror jag greppar den nu.
2008-04-01

  micke marin
Ja, det är mycket som kärleken får stå ut med.
2008-03-31

  vetlandaslyna
fick läsa den många gånger men den växer hela tiden och ja, får till slut grepp om den. och den är så bra, så rätt, så sann.
2008-03-31

    glasa VIP
underfundig
och jag känner i träffen
den har
att den har helt rätt
och det är samtidigt så skönt
att jag inte
ändå helt fattar
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder