Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattsvart



stjärnor..
små ljusfläckar på himlen
i allt det där oändliga svarta
perfekta att drömma sig bort hos

och vad gör människan?
jo, hon sätter in dem i ett system.




Fri vers av deadquill
Läst 545 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-30 23:12



Bookmark and Share


  Nattljus
Så bra!!
2010-12-25

  frostblomma
Det där, det var riktigt bra.
2010-01-10

  eelinpersson
fyfan vad bra.
så jävla rätt!
2010-01-05

  Arv
Ha, ha
2008-10-01

  Sara Lundell
De två sista meningarna är perfekta! De kan man inte ändra på! För så bra som de är så bor de där för alltid. Vuxit fast i sammanhanget! :) Underbart!
2008-07-08

  inutimonster
jag gillar slutet annika. japp. det gör jag.
2008-05-17

  underjoyed
Haha, ja.
Jag tycker att dikten var söt.
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

deadquill