Den här texten
hade min älskade gillat
OBS ironivarning

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här texten
hade min älskade gillat
OBS ironivarning




Om jag vill

 

om jag
verkligen

vill


kan
jag

flytta
till
Norrland

köpa
en
husvagn

rida
jorden runt

skaffa
hemligt
telefonnummer

bli
vinterbadare

lifta
till
Stockholm

ordna
dykcertifikat

färga
håret
lilagrönt

köra
långtradare

vi lever ju i ett fritt land




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-31 16:04



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Den insikten behöver vi ha- vi skyller gärna på omständigheterna medan det är vi som saknar vilja eller mod.
Mycket mycket väl skrivet!
2008-04-01

  korpfjäder
Japp! Så är det. Konsekvenserna kommer på köpet. ;)
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP