Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du blir poesi

Några nätter innan
jag skulle lämna
satt du där
som den vackraste bland vackra
faktiskt.

Att jag
hade kunnat få pengar
för att få dig där och då
fanns inte.

I stället
bakfylledrömmar,
tankar på dig
blandat med mejl.

På nå\'t sätt växer det.


Satt där.
Du överöste mig med ord
som jag älskade.
Ändå
ville jag tysta dina läppar
med mina.

Allt upprepades
var sjätte vecka
varannan dag.

Alla dessa nätter
när jag sett dig susa iväg
längs Bergsgatan.


Till slut ett slut
kring en järngrind.
Du är ljuv
ännu då du slaktar mig.


Din doft


den


dröjer sig kvar.




Fri vers av Ett moln i byxor
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-31 23:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Likt en trasighet, kanske efter har läst en brun bok skriven av en ryss?
2018-03-03

  Jer
En jätte fin dikt, som jag gillar.

Det finns ett flytt i texten, ändå hackar den ibland. Kan inte sätta finger på det. Kanske var det slutet. Dess direkthet mäter inte med texten, på något viss.
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ett moln i byxor