Tack Bibbi, din fråga väckte min undran
Hur gör man för att ge en annan människa tröst

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Bibbi, din fråga väckte min undran
Hur gör man för att ge en annan människa tröst




Det jag ger

 

kan den
som aldrig
blivit tröstad
verkligen själv trösta

kan den
som ingen
har lyssnat på
verkligen själv lyssna

svar: JA

orsak och verkan
kan ta sig helt andra
vägar än
man först
tror
.
.
.

JAG LYSSNAR
OCH FÅR
DET
JAG
GER



 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-31 16:10



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja så sant, visst kan den som ingen lyssnat på lyssna själv....din dikt får mig att minnas en annan dikt av en för mig okänd poet...

Hans tanke var långsam

hans ord var få

och aldrig de kom oss att hisna

men för vännerna var han en fröjd ändå

-ni skulle ha hört honom lyssna.
2008-04-01

  Bibbi VIP
Tack!
Du är en pärla bland poeterna.
Vilken oändligt stor visdom.
Applåd!
2008-03-31

  NågonAnnans
*Applåd* Du är vis:)
2008-03-31

  Ilona _L
Oj, så klokt!
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP