Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När nattens demoner lurar i mörkret


Jag har räknat stjärnor inatt

Jag har räknat stjärnor inatt
Delat upp dem
i olika storlekar
i olika färger
Satt namn på dem


för att slippa tänka
de tankar
som i samma ögonblick
de tänks
förvandlas till demoner




Fri vers av Nic
Läst 258 gånger
Publicerad 2005-06-13 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic