Har besökt sjukgymnasten idag
Hela rörelseapparaten verkar slut
Död liksom

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har besökt sjukgymnasten idag
Hela rörelseapparaten verkar slut
Död liksom




Hon rörde på min kropp

hon undrade när det
hade börjat att
bli så illa
jag vet
exakt
precis
för det
var när
min älskade
fick beskedet
om sin obotliga
sjukdom som min

kropp
                inte
längre
                          
ville höra
    ihop
                         med
         mig

fast hon tog så försiktigt så
gjorde det ont i varje
enskild liten del
och jag tänkte
att det är väl
så när livet
har gått
ur

led




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-31 17:44



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja när hjärtat knappt orkar slå så påverkas hela kroppen.
Oerhört väl beskrivet
2008-04-01

  NågonAnnans
Mycket fint skrivet om hur vi är en helhet i kropp och själ.
2008-03-31

  Ilona _L
...\"det är väl så när livet har gått ur led\"!
Å Så jättefint beskrivet
om hur kropp och själ hör ihop!
2008-03-31

  Gunwale VIP
Du beskriver på ett lysande, skakande och tydligt sätt hur kropp och själ sitter ihop. En dikt att spika upp hos alla som vårdar människor.
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP