Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väskorna står i hallen

låt oss fly
mot en avlägsen horisont
lämna alla brända broar
bakom oss

en helt ny värld
möjligheten till en ny start
nya hjärtan att krossa
andra tårar att gråta

Vi avslutar denna saga
Vår ofullständiga tragedi
Vävd av splittrade drömmar
Och växande hat

Låt oss fly
hand i hand
som det var mening
att vi skulle göra


du och jag
bara vi




Fri vers av Cammo
Läst 553 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-31 19:46



Bookmark and Share


  Bissen
Åh ja... flyg! vad skönt att bara resa vidare..
2008-04-14

  Elionwy
Jamen åh. Vackert, vackert, vackert.

\"nya hjärtan att krossa
andra tårar att gråta\"
2008-03-31

    NovaHI
så vackert, hoppfullt men samtidigt lite sorgligt. Jag älskar titeln. Egentligen är det bästa ordet för att beskriva dikten med: Perfekt.
2008-03-31

  Lithia
Åh så vackert Cammo! Näst sista stycket fick jag nästan tårar i ögonen. Jösses. Jag vill rymma.
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Cammo