Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygfärdiga tankar

tankade med vemod

Flyg er väg

ut ur boet!

 




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 242 gånger
Publicerad 2005-06-13 18:54



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
ja när det dags så är det... dags att skicka iväg och släppa in nya, förhoppningsvis glada, tankar
2005-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic