Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja skulle inte


jag skulle inte ha menat det jag sa

om jag inte menade det

men varför är jag som jag är
där det bara finns jag och jag ensam

minns inte det d gav mig, jagkunde inget annat än att glömma

glömma den

meningen blir inte det om du inte menar det

du måste lova det

vattnet är blått
om det inte var det hade jag inte menat det

då hade det antagligen varit en dåld mening med det jag sa
annars skulle jag inte säga det

men om man inte vet vad man menar
menar man då något

inte jag, jag gör inte så
inte utan mening

det skulle bara var onödigt att komma ihåg eller säga eller bry sig om

om du eller jag inte skulle mena det

om du inte gör det, lyssnar jag inte




för om du inte menar det betyder det inget




Fri vers av sweetdevil_momo
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-31 21:30



Bookmark and Share


  Amy
Vackert!! :) Tycker mkt om!
2008-04-02

  tatjana
En jättebra text!
Riktigt snyggt skrivet...
2008-03-31

  sara-alice
riktigt tänkvärt och fint skrivet
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

sweetdevil_momo
sweetdevil_momo