Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland gör man saker man inte trott...


Våga...

Sällsamt är
att våga…
att våga ta ett steg
man aldrig gjort förut

sällsamt är
att inse…
att inse att man
står mitt i det nya

sällsamt är
att förstå…
att förstå att det går
det man knappt har trott

sällsamt är
att njuta…
att njuta av segerns sötma
över sin bristande tilltro

sällsamt är
att känna…
att känna lyckoruset
när applåderna vibrerar

sällsamt är
energiernas kraft…
energiernas kraft rasa
ur en när det är över

sällsamt är
tomhetens förvånande…
tomhetens förvånande ihålighet
när föreställningen är slut.
28/3-08






Fri vers av Solgladje
Läst 358 gånger
Publicerad 2008-03-31 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje