Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att spilla kaffe och missa golvet...



Jag funderar ibland

på saker och ting

som gör ont

detaljer som smärtar

och tankar som svider

fast jag tror jag missuppfattat det lite

eller förvanskat tanken

jag vet inte riktigt

undrar när det hände

när det goda blev det onda

svart blev vitt och glädje, sorg

det gör ondare när jag tänker på lycka

på kärlek och närhet än

död, hat och våld

man blir ju lite rädd när man tänker efter

kanske borde jag bara ignorera allt

men jag gillade ju kärlekstanken

t.o.m. när jag insåg att det inte var för mig

det är en underbar idé

och filmerna, även om de är lite överdrivna,

de kändes ganska bra i bakhuvudet

Harry och Sally... King Kong...

fan, t.o.m. Psycho hade en hel hög med kärlek

även om det var lite vridet

och Jason... han ville ju bara bli älskad

precis som Jackie Chan i alla hans filmer

aningen felplacerat men med en god tanke bakom

men nu... psycho är bara en skräckfilm

King Kong, en övertydlig samhällskommentar

och Jason... en massmördare i mask

precis som Meg Ryan i Sally-filmen

... jag kan ha blandat ihop lite där

det var ju ganska länge sedan jag såg King Kong

Jag saknar min överdrivet blåögda naivitet!

T.o.m. kramar känns mer som stryptag av en idiot

ja, armarna missar ju halsen med några decimeter

Ja, jag ska sluta nu

ville bara skriva något innan klockan blev

noll noll kolon noll noll

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-31 23:40



Bookmark and Share


  mayhem and order
...och det var ju tur att du ville skriva något innan klockan blev det för du gjorde det sjukt bra och det var ju inte bara jag som gillade kärlekstanken och tyckte att det gjorde mindre ont att tänka på våld.
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen