Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dublin är en ensam stad
när nätterna sover




till en pojke




för jag vill inte säga något galet så jag säger inget alls
men jag kan låtsas viska i ditt öra; låtsas viska att jag viskar
hjärtat luta dig mot mig

jag är stark som luft




Övriga genrer av Smultris
Läst 1229 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-04-01 02:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det här var minsann bara ord och inga sånger
2008-09-28

  Pojken i Svart
Jag vet inte om det är din avsikt, men jag ler när jag läser dina ord. Leendet på mina läppar beror inte på att din text på något sätt är komisk. Leendet beror på den höga igenkänningsfaktorn. Så många gånger jag själv låtit bli att säga något, \"för jag vill inte säga något galet\". Inledningen är helt enkelt underbar!
2008-05-05

  Redwine
Jag ryser ryser ryser ryser! *applåder*
2008-05-03

  Ulf Lagerholm
ja inget att tillägga, poesi

\"jag är stark som luft\", rader som framtida arkeologer kanske kommer att pensla fram
2008-04-09

  Sländan
Ja du stumpan, du är bara grym helt enkelt! Fan att så få rader kan bli så mycket
2008-04-01

    ej medlem längre
Oj. Denna blev en hel filmsekvens! Fantastiskt fin!
2008-04-01

    © Birgitta Wäppling VIP
Fin dikt, särskilt slutraden som bygger upp känslan lite extra och lämnar en god eftersmak.
2008-04-01

  Simmerskan
jag är stark som luft

hur väl fångat är inte det??? en text som verkligen stannar kvar och sjunker in. Vackert.
2008-04-01

  Daniel_78 VIP
som en säv som susar

bra smultran
2008-04-01

  Betlehemsstjärnan VIP
O luften kan vi inte vara utan.. Snyggt fångat!/B
2008-04-01

  Aida*
jag är stark som luft

mästerligt!
2008-04-01

  arie
ska stå \"dublinsvit\" och jag hoppas att deet är en sådan för jag vill läsa mer
2008-04-01

  arie
dina denna dublin eller vad det är du återkommer till är underbar
och ingressen du har till denna dikt; helt underbar

och dikten lika underbar den om inte underbarare
tillsammans blir de något alldeles, alleles extra

tack
2008-04-01

  Rejja~
*ristar märke i barken på boken*
(sparar)

dublin, älskade dublin
här har du ännu en dikt
känn

lutningen


;Underbar!
2008-04-01

  Laijza
förbannat bra!
2008-04-01

    Ivy-Jean
Första raden, mm mm gillas!! =)
2008-04-01

  wayward - taiga
finstämt, och så läser jag möjligen in en liten hint åt hornbys håll, `om en pojke´, och den kargt vindslickade atlantön, kanske den inspirerats därifrån, kanske ej..

det ömma tilltalet tilltalar hursom
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris