Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ofärdig men har kört fast. ge gärna tips.


hybris

allt man gör är konst

live

ett monument över livet

hyllning

avtyck, jag var här!

en föreställning

går av scenen ner i mörker

underjorden

black

inga applådtack
bara blommorna på kistan.




Fri vers av meeeww
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-03 15:09



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jag tycker den är väldigt bra
som den är!!!!
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

meeeww
meeeww