Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haikuskadad sitter jag och räknar stavelser i pupliken på teatern


haiku

jag hörde alla
smyga i kulisserna
så tyst som möjligt




Bunden vers (Haiku) av meeeww
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-01 13:18



Bookmark and Share


    den galne italienaren
hahaha
suverän!!
2008-04-02

    papillon
Mycket underbara ord från en haikuskadad!!
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

meeeww
meeeww