Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland går det bra.........


Värmeböljan

Trevande bland de försynta stockrosornas blad
sticker den upp
den där första tulpanen
som varje vår hukar för att
inte herr Råbock ska se
dess saftiga blad

Lika välkommen varje vår
Jippi, snart kommer värmeböljan
hoppas jag
i alla fall




Fri vers av Moniqa
Läst 472 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-01 13:25



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Vardagsnära vårpoesi!!!
jag såg en fjäril idag och
de där buskarna med
rosa blommor har slagit ut
så snart förhoppningsvis!!!!!!
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Moniqa
Moniqa