Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
får jag nog läsa om igen-


Cioran

Jag läste i en bok
som jag inte förstod-
en god filosof av de stora-
men lärde mig fort
en mängd storslagna ord:

\"Där evig nutid råder-
I framtidens intighet-
I ett tomrum som skänker överflöd-
Stillastående varaktighet-
Saknadens yra-\"




Fri vers av vera gade VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-01 16:01

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  isidore
Det är min stora favoritförfattare. Han är snarare poet än filosof, i mina ögon
2008-04-02

  vera gade VIP
Rumän, bosatt i Paris.
2008-04-01

  Björn Nilsson VIP
Antingen har människan ifråga uppnått insikt om det kantianska \"tinget i sig\" eller också är han helt enkelt en ordbajare.
2008-04-01

  Rachel Roth
där önskar jag vara...
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP