Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Älskade skyddsängel

Jag vet att timmen
är sen och att
många människobarn
snart ska gå till sängs och
du har mycket att stå i...

men, snälla, jag ska nu sätta
mig och meditera
med den där indiska musiken, du vet,
har tänt stearinljusen
och kvällens aroma lampa

kan du inte vara med mig
tjugo minuter
svepa om mig med din värmande
mantel och hålla dina helande vingar
över mig
så min meditation leds dit den bör
denna måndagskväll


Tack om du tar dig tid:)




Fri vers av Nic
Läst 270 gånger
Publicerad 2005-06-13 21:58



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Mm mycket vacker dikt
hoppas din önskan slår in
2005-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic