Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

shots #2 tuesday night wednesday morning

 

down here; there's nothing; but bad television & kaleidoskopal nightmares

flickering ghosts dancing shadows on yr walls

flickering ghosts slideshow of frozen images on yr face - time

without direction penetrating dark hallways @ 2:30 a.m

tracing yr footsteps down the stairs to the back room & then ...

 

gravitational restraint/release - push/pull yr mind

soul/body/tatoo'd eyes/lips/soft/moist on mine/ nicotine & green tea

in/out of focus - yr immaculate perception

death's faint breath - one final orgasm - just before dawn

 

down here; the shimmering highways close @ 3 a.m - what remains?

forgotten mythologies & blind prophecies

b/w snapshots of yr smile in white latex suit & stainless steel

howling; down the highway to the western lands in dirty lingerie & dark sunglasses

an inverted night sky; feeding back the wind

 

drums

in the distant tainted dawn

         the perfect void

 

chasing shadows along the concrete

 

down here; the night grows clear & the star-kitten caught you leaving the door open

to the old motel in the desert w. a headful of clouds

& a fistful of snowflakes the thin veils of insanity

no man's land begins & ends - elsewhere in one singular vibration - outside -

a small patch of sky - paint it red

 

it's 5 a.m & i don't know where i've been




Fri vers av nicklas ekström
Läst 527 gånger
Publicerad 2008-04-01 23:28



Bookmark and Share


    Erika H
ännu en av dessa yra drogliknande nätter som lämnar så lite mening i det långa loppet eller så mycket
längtan
efter drömmen om
någonannanstans
där början och slutet möts i en aldrig sinande flod av tiders mardrömmar och
längtan
efter att veta
bara en gång var natten tog mig
bara en gång
vaken
drogfri
även om danserna på väggen är vackra

du behärskar språket
du äger språket
du är
enastående
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

nicklas ekström
nicklas ekström