Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björnbär

Hon sa till mig en dag
att hon var nere
att allt som fanns
var olycklig kärlek

Hon sa till mig
att det var läge nu
att låta allt som varit
flyga

Släppa taget om det gamla
(och kvar står hon på marken)


Hon grät tyst
och jag tror att hon ville
hålla någons hand
så jag gav henne min

Diagnosen lyder;
tumultartad lidelse
som att älska
i ett björnbärssnår

Tanken flyger skrattande iväg
(och vi älskar i vårt björnbärssnår)




Fri vers av Stellan Johansson
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-02 01:58



Bookmark and Share


    bedragare
instämmer.

jag vet inte om det är skönt eller om det gör ont. det är tjusande. en förtjusande känsla. man lär få fläckar från bären. fläckar är förtjusande.
2008-04-28

  enaning
sockersött.
2008-04-17

  Gronia
underbar..
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Stellan Johansson
Stellan Johansson