Hunden, katten och jag saknar vår älskade
Han var solen i våra liv
Han älskade oss som vi honom

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunden, katten och jag saknar vår älskade
Han var solen i våra liv
Han älskade oss som vi honom




Vi hänger med huvudena

somliga dagar

hänger huvudena på

oss alla tre här




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-02 15:36



Bookmark and Share


    Scribble
Ulla med ny bild! Kopf hoch, som det heter
på tyska! Det blir bättre igen och man ser
mer med huvudet upp! Krama vovven och misse.
Kram, /S
2008-04-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj då...
Håll om djuren
de kära, så mycket
Du kan och nära!!!
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP