Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När min älskades sjukdom nådde slutet, och jag var hos honom, kunde jag inte se honom i ögonen och säga hejdå min älskling. Det kunde jag faktiskt inte.....


Vi sa aldrig adjö

 

jag tror att jag borde
ha sagt
farväl

jag belastar mitt
samvete för
att jag

inte kunde inte vågade inte orkade

säga de
svåra
orden

inte ville och inte klarade att se sanningen

just i den
stunden
kände

jag enbart hur oändligt jag älskar honom

och att det var som
att förneka
det

om jag för evigt hade sagt adjö




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-02 15:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Varför skulle Du sagt farväl då Du vet att han lever inte minst i Dina minnen och följer Dig och att Ni kommer att mötas igen?
Jag tror att det var den tanken som styrde Dig och ingenting att ångra.
2008-04-04

  katt.inc
Jag tror ni träffas igen och kanske man inte behöver säga adjö då.
2008-04-02

  Åsa Gustavsson VIP
Detta avsked som ditt hjärta ständigt ropar. Det räcker väl?
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP