Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
She thinks that hell is a place called home .


Nowhere I belong

I used to call this place my home

And now,
everytime Im there
I feel like I dont belong

Just want to open the doors
And run, as fast as I can

to find a place,
where it takes more than four walls
to call it a home .








Övriga genrer av Mal
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-02 16:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag har inget \"hem\", så denna berörde mig verkligen..
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Mal
Mal

Mina favoriter
Jag Saknar