Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

About to surrender

Varför kämpar jag för att leva, om jag bara lever fär att kämpa?

Varför försöker jag se, när det inte finns något att se?

Finner inget svar...




Övriga genrer av Mal
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-02 17:06



Bookmark and Share


  aol
man måste se den lilla blomman för att förstå det stora här i livet
kraam
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Mal
Mal

Mina favoriter
Jag Saknar