Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite som du och jag


jag sa att jag ville skriva en bok
och du skrattade och sa
du kommer aldrig kunna avsluta
ett påbörjat kapitel

det är bara sån du är

och jag fnös och drog lite i din hud
ville se vad som fanns därunder
och frågade nyfiket



vem behöver kapitel?






Fri vers av vetlandaslyna
Läst 946 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-04-02 17:59



Bookmark and Share


  Den outtalade
så himla jävla bra!
2011-01-04

  Frederick
finurligt brasåbra!
2008-09-22

  HQ
En text som rymmer mycket på få rader.
En hel liten historia som rullas upp för läsarens ögon.
Riktigt bra!
2008-08-08

  AnnaMy
grymt bra, gillar vissa stycken men även dikten i sin helhet!
2008-07-07

  Per Teofilusson
och det är långt ifrån bara snyggt. Den tematiska substansen är full av nyanser och mognad.
2008-04-05

  micke marin
\"drog lite i din hud\"
just så, gör man ju,
lite så, samtidigt som något annat.
2008-04-03

  korpfjäder
Nej just det! Vem behöver kapitel! Skriver du en bok kan du gott låta bli kapitlen, för vem vill stanna upp och lägga ifrån sig sådan litteratur?! Näe just det. Det blir till att läsa hela natten!
2008-04-02

  Rolfsdotter
Den här var skön och lite kul, vem vill inte skriva en bok =) Kram Backsippan
2008-04-02

    söötsnö
uuunderbart, det är alltid en otrolig känsla i allt du skriver
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

vetlandaslyna
vetlandaslyna