Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig


Säg mig, du som såg hans hjärta
säg mig vart han gick
Du som vet om tårar föll
du som såg hans blick

Du som vet om jag fått följa
om jag hade bett
Du som såg när mina ögon blundade
och det han hade sett

Säg mig om han sårades av mig
om jag fick honom att lida
Om min kärlek var för stark
för att vandra vid hans sida

Du som hört om saknad gråtit
djupt ini hans själ
Du som vet om när han gick
han bara ville väl

Säg mig, du som såg hans tankar
säg mig vad jag var värd
Du som vet om längtan fanns
du som såg hans färd

Om all hans smärta kom från mig
och mina kärleksfulla händer
Säg mig, du som ser hans själ
om han någonsin återvänder




Fri vers av Lindah
Läst 621 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-13 23:54



Bookmark and Share


    M
detta var en av de bästa jag läst. så jäkla snyggt upplagd! denna bokmärker jag. Det finns nog nån som vet....mystisk på något sätt.
2007-04-21

    NoMi F
Mycket fin dikt
om tankar hur man
undrar när någon gått
vad belv det av,....
Jättefint skrivet
2006-04-04

    wANTEd
Djup och bra dikt. Gillade den väldigt mycket.
Tack för dina fina dikter!
2006-03-31

  The Chosen One
Jätte bra dikt
2006-02-18

  Manal
verkligen bra skrivet - orden fläter samman. Bra
2005-06-17

  Peter Stjerngrim VIP
Fick läsa igenom två gånger de första verserna ... Men sen fann jag textmelodin och att sen bli berörd av såväl kompositionen som innehållets mening och innebörd var inte så svårt - Tvärtom!
Tycker mycket om detta ordflöde!!!
2005-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindah
Lindah