Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gin och tonic

Hundra-, kankse tusentals, tårar
grät jag för dig.
Men vill inte slösa, så jag frös dem till kuber
och serverad dem i drinkar på min fest.




Fri vers av fleurie
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-02 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fleurie
fleurie