Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄLP

Vart tog jag vägen?

Vad tappade jag på vägen,

Snubblade jag och förblindade mig själv?

Jag vet inte längre vem jag är

HJÄLP




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 465 gånger
Publicerad 2008-04-02 19:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilsenheten äro beklaglig.
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka