Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viljan, ambitionen och dumskallen

mitt framför näsan på mig står viljan
hand i hand med mina ambitoner

jag har sökt och funnit vägen jag vill gå
men inga vägar står utan hinder

man måste vara begåvad och besitta ett starkt
intellekt för att komma in på det man vill

framför allt skulle man satsat allt på att läsa
när man var ung och dum och inte förstod att gymnasiet
var nyckeln till resten av ens liv

nu står jag här med min vilja och mina ambitioner
men har ingen stans att ta vägen för på pappret
står det att jag är dum i huvudet.

SURT!




Övriga genrer av Vintersaga
Läst 380 gånger
Publicerad 2008-04-02 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vintersaga