Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och orden tog slut

 

inga ord
föds ur tomma ark
att göra levande

 

för dig finns
inget mer

 

allt var en dröm
och bara drömmar
kan skada så svårt

 

där du är gömd
finns ingen väg tillbaka

 

och orden tar slut




Fri vers av Sländan
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-02 22:00



Bookmark and Share


  Anna Frölander
Du ringar in en känsla så stark och jag tänker på tystnad ur olika perspektiv, den egna men också någon annans, någon som försvunnit och som tog med sig den där drömmen som man så innerligt hade behövt ha kvar ett tag till.

\"allt var en dröm
och bara drömmar
kan skada så svårt\"

Tillsynes enkla rader, men dom träffar nära, inuti. Tack.
2008-04-21

  Mike
otroligt starkt skrivet!
2008-04-07

  Smultris
så e det raringen... trist nog...
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan