Ni vet de där som alltid vet bäst

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni vet de där som alltid vet bäst




Helt säker

 

bäst att vara helt

säker på att man aldrig

kan vara säker




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-03 11:53



Bookmark and Share


  katt.inc
Kloka dig, klokaste, godaste.
2008-04-03

  Gunilla VIP
Ja :-)
I stil med: att
ju mer man vet,
desto mer vet man,
att man inte vet.....
2008-04-03

  Michaela Dutius
Sannaste sant
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP