Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyllda ögon

Tårarnas ögon..
som glittriga vatten
släpper sakta taget
med sitt fyllda..
utför mjuka kinden
som stilla droppar


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-03 23:26



Bookmark and Share


  sjörövar_fabbe
Du är fantastisk :D
2008-04-05

  Bibbi VIP
Underbara ord.
Applåd!
2008-04-05

  Fredrik Stillesjö
Hej mare!

Ögon som tårar, rullar utför kinden som droppar... Vackert, får en att dra ett andetag av tillfredsställelse... Hälsar Fredrik
2008-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Gose!

Oerhört vackert skrivet!
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP