Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ser du

 

Det som förlorats

står i förgrunden och syns

allra tydligast




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-03 15:45



Bookmark and Share


  katt.inc
Ja, det är sant, så sant och det skymmer ofta sikten. Applåder.
2008-04-03

  Michaela Dutius
Vishet så man baxnar i få ord
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP