Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fler otydliga anteckningar från kvällens eskapader


jag bara frågar

om jag bad dig

\"kom ut ikväll\"

skulle du då

ta på dig jackan?




Fri vers av meeeww
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-03 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeeww
meeeww