Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vattenmelon kanske hjälper?

Jag trillar av stolen
men blicken fäst på ingenting

Tomrummet i mitt liv har fyllts
och tömts, och fyllts ...


med tårar rinnandes ner för kinderna
tänker jag på vad som väntar

ännu en period av helvete
av ensamhet


jag vantrivs i min egen historia
i vetskapen om att ensamheten är lättast

frågan är när behovet började spela in
behovet av kärlek


\"tankar gör människan galen\" sa han

ja, för den som väljer att tänka, tänkte jag
tänkandes igen


släck mig, släck min tankekraft

jag är säkerligen smartast i världen även utan den

jag tvivlar inte på min förmåga att klara mig själv

endast på hur givande det kommer att bli

rädda mig, rädda mig undan mina känslor
jag kan säkerligen vara lycklig utan känslor

eller kan jag?
kan du?


\"håll käften bara
jag har hört din åsikt allt för många gånger\"
sa jag till mig själv och hotade min egen spegelbild

spegelbilden som tynade bort ..




Fri vers av caasandra
Läst 430 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-03 18:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag gillar den här lilla pratbubblan...
förtjänar minst
trenne gula rosor
2008-11-17

  Burn
Först en vacker rader: jag vantrivs i min egen historia. Den gillar jag. Sen mina favoritrader: jag tvivlar inte på min förmåga att jag klara mig mig själv endast på hur givande det kommer att bli. Dom är suveräna! Gillar dom skarpt. Right up my alley.

Det är ju en jävla kamp i dikten. För jaget. Och ensamhet i allt det. Och som jag lägger in i beskrivningen: slutet system. Vilket för mig ger en hotande känsla av något som stjälper. Inte praktiskt men känslomässigt.

Sen är ju tänkandet alltid intressant... iaf när man mår bra av det!:) Balansen kan vara svår att hitta mellan bra o dåligt tänkande. Då får man plocka in intuitionen:)

Gillar titeln...:)
2008-04-03

    Nicklas VIP
Det här känns verkligen som... som jag.
Dina ord kunde vara mina.
Men mina ord hade aldrig varit så bra som dina.

Detta är bara.. helt suveränt.
Otroligt starkt!

Ja... Applåder!
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

caasandra
caasandra