Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppet drar längtan i långa rep



hon såg sig om
och Orfeus
försvann tillbaka in
i underjorden

men hos dig
du evige
gäller
undrens lagar

jag tror på
döda ben
som får liv
källsprång i öknen
strömmar i
ödemarken




Fri vers av rebecca d
Läst 385 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-03 19:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag tror också och väntar på detta om och om igen och ännu ett bokmärke.
2008-04-06

  Michaela Dutius
Oerhört suveränt underbart....
2008-04-05

  Bodil Sandberg VIP
Så fantastiskt vackert skrivet ditte!!!!
2008-04-05

  Elaine.S VIP
Dikten är så hoppfull
Titeln är så genialisk
2008-04-05

  Kristina Wallbing
Mycket bra rubrik!! Förutom dikten, alltså.
2008-04-04

  himlens hemlighet VIP
underbar! och titeln är fantastisk
tack mest för källsprång i öknen :)
2008-04-04

  Karl-Bo Lundstedt VIP
underbart diktat.....
så sant, så sant....
kb
2008-04-03

    Oprofessionell
bokmärkt.
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d