Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är musiken

Som en tryckvåg.
Musiken rullar emot mig.
Folk dansar tätt intill.
Vi är ett enda hav,
En våg.

Vi och musiken.
Nej, Vi är ett,

Vi är musiken




Fri vers av sjörövar_fabbe
Läst 453 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-03 20:58



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Vi är musiken...sååå underbart sant.
Vad fint du skriver/B
2008-04-21

  Maudem
applåd till sjörövar fabbe!!!!!!
2008-04-04

  mare VIP
..härliga dansens musik....där man flyter ihop....till ett....dansa på !
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

sjörövar_fabbe
sjörövar_fabbe